Bulevardi Jonianët, Sarandë, Shqipëri
Welcome to
OUR HOTEL
The best hotel in Saranda!
Enjoy
Your Vacation
In Republika Hotel!
The Best in Saranda!
REPUBLIKA HOTEL

Perfekt për relaks

Pamja fantastike e Detit Jon është vështrimi më relaksues që dikush mund të imagjinojë. Ju nuk do të pendoheni për pushimet tuaja në Republika Hotel.

Shpenzoni kohë me familjen tuaj

Një hotel kontemporan me një pamje të mrekullueshme, kuzhinë tradicionale, kafe relaksuese, dhoma luksoze dhe një staf tepër miqësor në shërbimin tuaj 24/7!

Hoteli më i mirë në Sarandë

Që nga viti 2001, Republika Hotel është zgjedhja më e mirë për turistët çdo vit. Hoteli ynë me pesë yje, do të jetë eksperienca më e mirë e mundshme për ju!

Rreth Nesh

Hoteli më i mirë në Sarandë
Republika Hotel është destinacioni më i pëlqyeshëm i turistëve në Sarandë që nga 2001. Ndodhet në qendër të jetës verore të Sarandës, në Bulevardin Jonianët. Hoteli ynë ofron çmime të arsyeshme, eksperiencë relaksuese dhe komfort gjatë pushimeve tuaja.

Njoftime të Ndryshme

Read All News

Galeria