Bulevardi Jonianët, Sarandë, Shqipëri

Ju lutem plotësoni të dhënat e mëposhtëme.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message


Kontaktoni me Email

Ju mund të na kontaktoni në këtë adresë emaili dhe do t’iu shkruajmë sa më shpejt të jetë e mundur:

  • booking@republikahotel.com

Kontaktoni me Telefon

Nëse keni pyetje mbi rezervimin tuaj, na kontaktoni në këtë numër:

  • +355 68 20 20 268

Ejani tek Ne

Ju mund të vini dhe të na takoni në hotelet tona:

  • Bulevardi Zogu I në Tiranë
  • Bulevardi Jonianët në Sarandë